•  
  • Prijavljivanje | Napravite nalog
Sreda 06/05/2015
Eurosport
 
 

Boks

08/07/2012 - 13:53 - Updated 08/07/2012 - 14:03

Kličko odbranio titulu


Kličko odbranio titulu - Boks
Other Agency

Vladimir Kličko odbranio je titulu svetskog šampiona u teškoj kategoriji, nakon što je u Bernu nokautirao Amerikanca Tonija Tompsona.

Mlađi od braće Kličko je protiv Amerikanca odbranio titule u kategorijama WBA, IBF, WBO i IBO i došao do 58. pobede u karijeri na 61. meču.

Nakon prve runde u kojoj su se ispitivale snage, Tompson je u drugoj u dva navrata bio na podu, nošto nije bila posledica guranja već Vladimirovih udaraca.

Treća runda je pripala ponovo Vladimiru, ali je i Tompson zadao nekoliko dobrih udaraca, međutim Kličko je mnogo ofanzivnije boksovao. Kličko je i u četvrtoj rundi bio bolji, da bi u petoj Tompson poleteo na pod nakon odličnog krošea Klička.

Kličko odbranio titulu - Boks

Ipak, je uspeo završiti rundu, ali samo je bilo pitanje momenta kada će meć biti završen. Desilo se to u šestoj rundi kada Kličko još jednom serijom udaraca dovršio Tompsona i došao do pobede.

 

Eurosport - Predrag Vukanovic

Pretraga TV Programa Primer: Fudbal, Liga Šampiona, Eurogolovi…

 

*LINK - Boks

48. pobeda Flojda Mejvedera - Boks

Boks - 48. pobeda Flojda Mejvedera

Američki bokser je jednoglasnom odlukom sudija savladao velikog rivala sa Filipina, Manija Pakjaa, i osvojio je titule prvaka sveta u velter kategoriji.

Bokserski spektakl u Las Vegasu - Boks

Boks - Bokserski spektakl u Las Vegasu

U noći između subote i nedelje u MGM dvorani u Las Vegasu snage će odmeriti dvojica velikana boksa, Flojd Mejveder i Mani Pakjao.

Kličko u Njujorku odbranio tron - Boks

Boks - Kličko u Njujorku odbranio tron

Ukrajinac, Vladimir Kličko odbranio je u Medison Skver Gardenu titule prvaka sveta pobedom nad lokalnim herojem, Brajantom Dženingsom.

Kličko u ringu sa Dženingsom - Boks

Boks - Kličko u ringu sa Dženingsom

Svetski šampion u teškoj kategoriji, Ukrajinac Vladimir Kličko u Njujorku će odmeriti snage sa izazivačem, Amerikancem Brajantom Dženingsom

Insajderi sporta - "Devojke od milion dolara" - Boks

Boks - Insajderi sporta - "Devojke od milion dolara"

Nova epizoda serijala "Insajderi sporta", koja je na programu u petak u 21 čas na Eurosportu, gledaocima će se predstaviti tri devojke koje žive za borbe.

Zakazan obračun veka - Boks

Boks - Zakazan obračun veka

Borba koja se ugovarala skoro pet godina, najzad će se održati, jer je Flojd Mejveder Junior rekao da će on i Mani Pakjao boksovati 2. maja u Las Vegasu.

Fjuri preti Kličku - Boks

Boks - Fjuri preti Kličku

U meču za izazivača šampiona sveta u teškoj kategoriji, Tajson Fjuri je savladao Dereka Čisoru, prekidom borbe u desetoj rundi.

6 nokauta Pakjaa za odbranu titule - Boks

Boks - 6 nokauta Pakjaa za odbranu titule

Mani Pakjao je šest puta nokautirao izazivača iz Amerkie, Krisa Algijerija, i pobedom na poene odbranio je WBO pojas u velter kategoriji.

Pulev optužio Klička i propustio konferenciju za medije - Boks

Boks - Pulev optužio Klička i propustio konferenciju za medije

Kubrat Pulev nije uspeo da se pojavi na konferenciji za medije, povodom meča za IBF titulu protiv Vladimira Klička, optuživši Ukrajinca za "podmukle trikove".

Kličko i Pulev u ringu - Boks

Boks - Kličko i Pulev u ringu

Ukrajinac Vladimir Kličko i bugarski bokser Kubrat Pulev, 15. novembra u Hamburgu, boriće se za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji po IBF verziji.