•  
  • Prijavljivanje | Napravite nalog
Četvrtak 26/03/2015
Eurosport
 
 

Boks

08/07/2012 - 13:53 - Updated 08/07/2012 - 14:03

Kličko odbranio titulu


Kličko odbranio titulu - Boks
Other Agency

Vladimir Kličko odbranio je titulu svetskog šampiona u teškoj kategoriji, nakon što je u Bernu nokautirao Amerikanca Tonija Tompsona.

Mlađi od braće Kličko je protiv Amerikanca odbranio titule u kategorijama WBA, IBF, WBO i IBO i došao do 58. pobede u karijeri na 61. meču.

Nakon prve runde u kojoj su se ispitivale snage, Tompson je u drugoj u dva navrata bio na podu, nošto nije bila posledica guranja već Vladimirovih udaraca.

Treća runda je pripala ponovo Vladimiru, ali je i Tompson zadao nekoliko dobrih udaraca, međutim Kličko je mnogo ofanzivnije boksovao. Kličko je i u četvrtoj rundi bio bolji, da bi u petoj Tompson poleteo na pod nakon odličnog krošea Klička.

Kličko odbranio titulu - Boks

Ipak, je uspeo završiti rundu, ali samo je bilo pitanje momenta kada će meć biti završen. Desilo se to u šestoj rundi kada Kličko još jednom serijom udaraca dovršio Tompsona i došao do pobede.

 

Eurosport - Predrag Vukanovic

Primer: Fudbal, Liga Šampiona, Eurogolovi…

 

*LINK - Boks

Insajderi sporta - "Devojke od milion dolara" - Boks

Boks - Insajderi sporta - "Devojke od milion dolara"

Nova epizoda serijala "Insajderi sporta", koja je na programu u petak u 21 čas na Eurosportu, gledaocima će se predstaviti tri devojke koje žive za borbe.

Zakazan obračun veka - Boks

Boks - Zakazan obračun veka

Borba koja se ugovarala skoro pet godina, najzad će se održati, jer je Flojd Mejveder Junior rekao da će on i Mani Pakjao boksovati 2. maja u Las Vegasu.

Fjuri preti Kličku - Boks

Boks - Fjuri preti Kličku

U meču za izazivača šampiona sveta u teškoj kategoriji, Tajson Fjuri je savladao Dereka Čisoru, prekidom borbe u desetoj rundi.

6 nokauta Pakjaa za odbranu titule - Boks

Boks - 6 nokauta Pakjaa za odbranu titule

Mani Pakjao je šest puta nokautirao izazivača iz Amerkie, Krisa Algijerija, i pobedom na poene odbranio je WBO pojas u velter kategoriji.

Pulev optužio Klička i propustio konferenciju za medije - Boks

Boks - Pulev optužio Klička i propustio konferenciju za medije

Kubrat Pulev nije uspeo da se pojavi na konferenciji za medije, povodom meča za IBF titulu protiv Vladimira Klička, optuživši Ukrajinca za "podmukle trikove".

Kličko i Pulev u ringu - Boks

Boks - Kličko i Pulev u ringu

Ukrajinac Vladimir Kličko i bugarski bokser Kubrat Pulev, 15. novembra u Hamburgu, boriće se za titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji po IBF verziji.

Mejveder odbranio titulu - Boks

Boks - Mejveder odbranio titulu

Flojd Mejveder je odbranio titulu u polusrednjoj kategoriji po verzijama WBA i WBC, u MGM Grand hotelu u Las Vegasu, protiv Markosa Maidana iz Argentine.

Abraham savladao Sjekloću - Boks

Boks - Abraham savladao Sjekloću

Nikola Sjekloća je prvi crnogorski bokser koji se takmičio za titulu prvaka sveta, ali je u Berlinu pojas odbranio Artur Abraham.

Kličko rutinski odbranio titule - Boks

Boks - Kličko rutinski odbranio titule

Šampion sveta u superteškoj kategoriji, u verzijama IBF, IBO, VBO i VBA i dalje je Ukrajinac Vladimir Kličko, koji je rutinski nokautirao Aleksa Leapaiju.

Osveta Pakjaoa za VBO titulu  - Boks

Boks - Osveta Pakjaoa za VBO titulu

Filipinski bokser Mani Pakjao je novi VBO šampion u velter kategoriji, nakon trijumfa nad američkim asom Timoti Bredlijem.